Kontakta oss

Vi på SIQ står gärna till tjänst med råd, idéer, kontakter, nätverk, fakta om kvalitetsarbete och mycket mycket mer! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, idéer eller önskemål.

Drakegatan 10, 412 50 Göteborg
Torsgatan 2, 111 23 Stockholm

Vi som arbetar på SIQ

Anders Fundin

Forskningsledare
Telefon: 0730-32 99 44
E-post: anders.fundin@siq.se
LinkedIn

Anders Fundin är professor vid Mälardalens Universitet med erfarenhet från samproducerande forskning med offentlig och privat sektor. Han är civilingenjör från Linköpings universitet och Teknologie doktor från Chalmers med erfarenhet från globala ledande roller inom bland annat Volvo Group och Bombardier.

Anne-Charlotte Holmgren

Senior Management Consultant
Telefon: 0730-70 88 09
E-post: anne-charlotte.holmgren@siq.se
LinkedIn

Anne-Charlotte Holmgren leder, coachar, ger råd, utbildar och ger kunskap till ledare på alla nivåer för verksamheter att nå Hållbar Framgång. Hon har själv lång och framgångsrik erfarenhet av att leda verksamheter inklusive organisations- och verksamhetsutveckling i flera olika branscher. Ingenjör från Chalmers med kompetens inom kvalitet och förbättringskunskap, ledarskap, hållbarhet, LEAN och organisationspsykologi.

Frida Törnqvist

Kommunikationsansvarig
Telefon: 073-270 23 68
E-post: frida.tornqvist@siq.se
LinkedIn

Frida Törnqvist har en 15 år lång bakgrund inom kommunikation och marknadsföring, främst inom offentlig sektor. Hon har en universitetsutbildning inom strategisk kommunikation och psykologi vid Göteborgs universitet och Högskolan Väst. Hon är  certifierad projektledare vid IHM Business School.

Lena Jacobson

Administration och ledningsstöd
Telefon: 0708-25 47 41
E-post: lena.jacobson@siq.se
LinkedIn

Lena Jacobson har en mångårig erfarenhet av administration och kundservice från olika branscher. Hon är från början utbildad undersköterska inom habilitering och har därefter tillbringat många år inom administration.