Utvärdera och förbättra

Att sprida kunskap om kvalitetsutveckling och vägen mot hållbar framgång är vårt viktigaste arbetsområde.

Utvärdera & Förbättra

Att sprida kunskap om kvalitetsutveckling och vägen mot hållbar framgång är vårt viktigaste arbetsområde. Vi vänder oss till alla som vill skapa varaktig framgång i sin verksamhet – medlemmar men även alla andra som har ambitioner och intresse av att bli bättre.

Enkäter & utvärderingar

Flera av våra forskningsprojekt har lett fram till lättillgängliga verktyg som kan hjälpa er med förbättringsarbetet. Det finns mer information om dem under Enkäter & Utvärderingar. Vi tipsar gärna om vad vad just er verksamhet skulle ha mest nytta av.

Kvalitetsmodeller

Grundpelaren för allt vårt arbete är SIQ Managementmodell som är utvecklad från både forskning och praktisk tillämpning, erbjuds kostnadsfritt på både svenska och engelska och uppdateras varje år.

För dig som är verksam i ett internationellt sammanhang kan EFQM Model vara ett alternativ.

Utmärkelser

När ni utvärderar er verksamhet för en utmärkelse går ett väl sammansatt team igenom hur just er arbetsplats arbetar med kulturen, strukturen och systematiken i ert kvalitetsarbete. Ni får en gedigen återföringsrapport till grund för ert eget fortsatta förbättringsarbete.

Några verksamheter visar varje år att de lyckats så väl med helheten att de får ta emot Sveriges mest prestigefyllda kvalitetsutmärkelser:

Vi premierar också innovationer genom Quality Innovation Award och Quality Sustainability Award. Ständiga förbättringar hör till kvalitetsutvecklingens DNA. Det gör också förmågan att ta större förbättringskliv och ha innovationskraft och utveckla verksamheten med nya produkter och tjänster. Utmärkelserna är unika möjligheter för er  att synliggöra ert arbete och att jämföra er med andra länder och branscher.

Aktuellt

Den 1 december offentliggörs 2022 års utmärkelsemottagare.

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.