Till alla inlägg

Välkommen att söka till Quality Innovation Award

Nyhet
2022-08-09

Nu är anmälan öppen till utmärkelsen Quality Innovation Award. Utmärkelsen har som syfte att uppmärksamma innovationer i Sverige som bidrar till ökad kvalitet för exempelvis kunder, medarbetare, leverantörer och övriga samhället.

Med innovation menar vi en kompetensbaserad konkurrensfördel som är till nytta för affärsverksamheten, samhället och/eller välfärden. Innovationer behöver inte bara handla om produkter och tjänster utan även om processinnovationer som nya arbetssätt, affärsmodeller eller ledningsmodeller.

– Quality Innovation Award är en av Sveriges äldsta innovationspriser och samlar varje år det bästa av vad Sverige har att erbjuda i innovationsväg. Det är enkelt att söka, det enda vi kräver är en ifylld A4-sida. De svenska vinnarna skickas sedan vidare till den internationella tävlingen där över 20 deltagande länder samlas. Vi har många exempel på där våra innovationer tagit sig hela vägen till den internationella galan, säger Mikael Lindström, ansvarig för utvärderingar och innovationer på SIQ.

Läs mer om utmärkelsen och hur man skickar in sina innovationer

Välkommen med din ansökan!