Till alla inlägg

SIQ Akademi – ny plattform för lärande, tips och råd

Nyhet
2020-05-08

En snabbrörlig omvärld ställer nya krav på innovation och förändring, men vi är inte där! Chefer och medarbetare mår allt sämre på jobbet, fångade i gamla strukturer och synsätt. Engagemanget kvävs och gör organisationer ineffektiva. Vad behöver göras för att släppa loss kraften som faktiskt finns och utveckla ett ledarskap för hållbar framgång?

SIQ Akademi för hållbar framgång välkomnar alla att vidareutveckla sig! SIQ bygger vidare på sitt erbjudande med öppna kurser, specialanpassade utbildningar och rådgivning på plats i organisationerna för att ständigt vässa kvalitetsarbetet och ledarskapet i Sverige.

SIQ Akademi fokuserar på kompetensutveckling hos individer och grupper och ger råd utifrån SIQ Managementmodell och de fem framgångsfaktorerna.

Hur arbetar organisationerna vidare med resultaten från branschundersökningar, Managementindex, Kvalitetskulturmätningar och återföringsrapporter från SIQ utvärderingar? 

SIQ Akademi med utbildning och rådgivning bygger på forskningsresultat från SIQs projekt, kryddat med erfarenheter från framgångsrika organisationer. 

Vill du också medverka, eller bara är nyfiken på arbetet, är du varmt välkommen att kontakta oss på SIQ, siq@siq.se, träffa oss på olika seminarier eller att följa oss på sociala medier.