Till alla inlägg

Vi går för Barncancerfonden

Nyhet
2020-11-30

Nästan hela SIQ-teamet arbetar hemifrån nu under årets mörkaste månad och vi behöver en sporre för att komma ut och röra på oss mer. Här är vår utmaning: Vi vandrar med gemensamma krafter från huvudkontoret i Göteborg till Kebnekaise fjällstation. Det är en sträcka på totalt 1619 km, 6,7 km per medarbetare och dag.

Kommer vi i mål före nyår skänker vi 5000 kr till Barncancerfonden. Vi håller er uppdaterade hur långt vi kommit tillsammans varje vecka.

Här har vi målet och snabbaste vandringsvägen mellan Drakegatan 6 i Göteborg och Kebnekaise fjällstation.
7 december 2020: Den första veckan på vår gemensamma vandring från Göteborg till Kebnekaise har vi kommit till Torsåker. Det går bra för oss, vi ligger hela 9 mil före schemat, men vi får god hjälp av några som anslutit sig till vår vandring. Återstår: 116 mil. Heja oss i vintermörkret!
14 december 2020: Trots gråa dagar vandrar vi på efter bästa förmåga. Nu är vi i Docksta, strax söder om Örnsköldsvik. Det går bra nu! 
21 december 2020: Nu är det tufft. Den senaste veckan har vi vandrat betydligt färre kilometer än de första veckorna och bara kommit till Lövånger, strax söder om Skellefteå. Nu återstår 578 km att klara av över julhelgen.
1 januari 2021: Vi är i mål! Under julhelgen tog vi oss samman och vandrade i mål i Kebnekaise en dag före utsatt tid. Totalt gick vi 170 mil tillsammans under december, det är vi riktigt nöjda med. I och med den lilla bedriften skänker SIQ 5000 kr till Barncancerfonden.