Utbildningar

SIQ Processledning Fördjupning

Du har arbetat ett tag i en processorienterad verksamhet och vill ta nästa steg. Du har redan deltagit i två-dagars-grundkurs eller motsvarande.

Utbildningen:

  • Ger senaste nytt från forskningen
  • Hur du behöver leda i processens utvecklingssteg för förändring!
  • Ger dig möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter

Kommande tillfällen

Distansutbildning

Thursday 23 February
09:00 – 16:00

Memberprice: 4200 kr

Price: 4800 kr

Hur kan vi leda processer för en agil stabil förändring?

Fyll på med senaste nytt från forskningen gällande förändringsdriven ledning, styrning och utveckling av processer och hur hållbarhetsperspektivet kommer in i processledningen. Diskutera med likasinnade, dela erfarenheter och reflektera kring nästa steg för din verksamhet.

  • Hur ser ledningen och stryningen ut i respektive kvadrant?
  • Vad menas med pilarna, dvs hur ledningen behöver anpassas efter processens utvecklingsfas.
  • Vad innebär detta konkret i den egna verksamheten?

Vi tar emot max 12 deltagare per utbildningstillfälle i vårt virtuella klassrum så att alla deltagare ska hinna komma till tals.

Senaste kursbetyg

NKI 4,6 NPS +83,3

Är ni flera?

Kanske är ni flera personer från samma verksamhet? Hör av dig om “mängdrabatt”. Kursen kan även ges internt, vill du ha en egen offert så hör av dig! Har du frågor om utbildningen är du varmt välkommen att kontakta Anne-Charlotte Holmgren.

Anders Fundin

Forskningsledare

Anders Fundin är professor vid Mälardalens Universitet med erfarenhet från samproducerande forskning med offentlig och privat sektor. Han är civilingenjör från Linköpings universitet och Teknologie doktor från Chalmers med erfarenhet från globala ledande roller inom bland annat Volvo Group och Bombardier.

Utbildningsansvarig

Anne-Charlotte Holmgren

Anne-Charlotte Holmgren har lång och framgångsrik erfarenhet av att leda kvalitetsutveckling i flera olika branscher. Ingenjör från Chalmers med psykologi-, ledarskaps- och LEAN-kompetens inom organisations- och verksamhetsutveckling.

"Upplägget med den senaste forskningen samt repetition av grundkursen fungerade mycket bra. Jag gillade också rytmen över dagen med pauser, gruppsamtal,samtal i helgrupp samt teoretiska genomgångar. Mycket nöjd"

Kursdeltagare 14 april 2021

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.