Medlemsträffar

2023-10-12: Utveckling av ledningssystem i vården, håll i och håll ut!

Praktikertjänst har genom åren utvecklat och förbättrat sitt ledningssystem efter ändrade förutsättningar och krav från intressenter, kravställare och kunder. Lyssna på Marie Grunnesjö, Kvalitetschef på Praktikertjänst när hon berättar om sin resa för ett hållbart ledningssystem genom åren. Företaget har därefter fått ett antal utmärkelser för sina goda resultat inom vården. Hos Praktikertjänst går kvalitetsarbetet som en röd tråd genom alla verksamheter och ambitionen är att vara marknadsledande när det gäller kvalitet och patientsäkerhet. När patienterna får svara på frågor kring vårdkvalitet får Praktikertjänsts mottagningar i genomsnitt högre betyg än både övriga privata aktörer och offentliga verksamheter.