Till alla inlägg

Träffa oss på Kvalitetsmässan

Nyhet
2023-10-31

Den 21-23 november finns SIQ på plats under Kvalitetsmässan, den självklara mötesplatsen för offentlig sektor. I år finns vi representerade i flera olika sammanhang på Svenska Mässan i Göteborg. Vi står i monter B06:18 tillsammans med våra vänner på Sandholm Associates AB. Dessutom bjuder vi på seminarier, nätverkande och lunch. Även i år har vi äran att sitta med i juryn för Götapriset, där en av fem finalister har chansen att ta hem priset för bästa utvecklingsprojekt.

Det finns flera tillfällen att träffa oss under Kvalitetsmässan. Hela vårt team är på plats och vi vill gärna träffa dig för goda samtal om kvalitet och förbättringskultur.

Välkommen på en kopp kaffe i monter, B06:18
SIQ finns på plats alla tre dagar och delar monter med våra vänner på Sandholm Associates AB. Kom gärna förbi oss på en kopp kaffe och en pratsund.

Luncha med SIQ
SIQ bjuder in till lunch tisdag 21 nov kl 12.00. Är du på plats och vill medverka, anmäl dig till siq@siq.se. Vi ser fram emot kvalitativa och utvecklande samtal med dig och din organisation.

Seminarier
SIQ kommer att hålla två seminarier under Kvalitetsmässan.
Lär om hur SIQ Managementmodell ger ökad effekt i offentlig sektor
Hur jobbar vi på bästa sätt med organisationskulturen

Kvalitetsmässans Networking
SIQ finns representerade på Kvalitetsmässans Networking. Från 31 oktober kommer du att kunna begära och acceptera möten med oss på denna plattform. Mötena sker fysiskt under Kvalitetsmässan i Networking Area kl 13 -15 alla dagar.

Kvalitetsmässan