Till alla inlägg

Premiär för SIQs nya webbplats

Nyhet
2020-12-01

Den 1 december lanserar vi på SIQ en ny webb som vi hoppas ska göra det lättare för er alla att inspireras till hållbar framgång tillsammans med oss. Vår ambition är att skapa, samla och sprida kunskap för ett långsiktigt och hållbart utvecklingsarbete.

Här är några nyheter:

  • Under Tjänster hittar du alla SIQs tjänster samlade på ett ställe. Det innebär SIQ Akademis hela utbud av utbildningar, workshops, rådgivning och konferenser samt SIQ Managementmodell, utmärkelser, utvärderingar, enkäter och medlemsträffar. Med vår nya filterfunktion hoppas vi att du snabbt hittar vad du söker. Missa inte erfarenhetsutbyte under SIQ Akademi där vi påbörjat en samling föreläsningar med verksamheter som delar med sig hur de arbetar.
  • Vi har gjort en rejäl översyn av våra medlemssidor där ni enkelt kan se vad som ingår i medlemskapet. Alla ni som arbetar på någon av våra medlemsorganisationer kan nu smidigt anmäla er till en medlemsträff via webben. Registrera dig med din jobbmail så kommer du även åt medlemsmatrikeln, filmer och annat material från tidigare träffar.
  • Den nya webben slår ihop SIQ-webben med Quality 5.0 Forum, SIQ Modell och SQMA, Swedish Quality Management Academy’s webb. Här finns nu också kontaktpersoner till alla i SQMA, forskningsbloggar och –artiklar att förkovra sig i.
  • Sist men inte minst har vi gått igenom allt material och hoppas att allt nu är relevant och inspirerande!

En brasklapp

Trots goda intentioner och genomgångar hittar ni säkert fel på den nya webben. Hör gärna av er så åtgärdar vi problemet så snart vi bara kan.

Problem med webbplatsen:

Kontakta kommunikationsansvarig Karin Cars, 070-542 94 78

Problem med att logga in som medlem:

Kontakta administratör Monika Paasonen, 031-723 17 00 eller ansvarig för partnerskap Michael Westher 031-723 17 21.

Med vänliga hälsningar,
Hela SIQ-teamet