Till alla inlägg

Följ med till EFQM Forum

Nyhet
2019-07-01

För dig som visat särskilt intresse för EFQM och är nyfiken på den nya versionen av EFQM Excellence Model vill vi på SIQ erbjuda dig att delta i EFQM Forum till särskilt låg SIQ-avgift.

Bland talarna kan nämnas Jamil Qureshi, expert på optimering av mänsklig potential genom erfarenhet av att arbeta med topputövare inom idrott och näringsliv. Även Veli-Matti Mattila, President och CEO på Elisa, Finland, med lång erfarenhet av företagsledande arbete samt Dr Samuel West med berättelser från Museum of Failure är föreläsare vi ser fram emot att se extra mycket.

SIQ-rabatt till och med den 16 augusti

Särskild SIQ-avgift till konferensen är 700 euro. (Ordinarie avgift vid tidig anmälan är 990 euro). OBS begränsat antal platser, här tillämpas först till kvarn!

Alla resor samt uppehälle arrangerar var och en på egen hand.

På plats i Helsingfors deltar från SIQ VD Mats Deleryd, forskningsledare Anders Fundin samt Anne-Charlotte Holmgren, SIQ Business Excellence.

Sista anmälningsdag för särskild SIQ-rabatt är 16 augusti. Vi återkommer i augusti med en bekräftelse, eller med besked om reserv/väntelista. 

Välkommen!