Medlemsträffar

2022-11-22: Att utveckla organisationens informationssäkerhetsarbete

Betydelsen av ett effektivt informationssäkerhetsarbete ökar i takt med att information alltmer flödar digitalt mellan organisationer och via olika tjänster. Hur arbetet drivs behöver anpassas till den egna verksamheten, men det finns bra metodstöd och lärdomar att ta med på vägen. I seminariet kommer Bureau Veritas att ge tips kring användning av standarder (bl.a. ISO 27001) och certifieringar inom området. Dessutom kommer Centiro Solutions, mottagare av Utmärkelsen Svensk Kvalitet 2021, att berätta hur de valt att leda och samordna verksamhetens informationssäkerhet.

Tuesday 22 November

Prenumerera på vårt e-nyhetsbrev

Följ SIQ och våra nyheter om kvalitetsutveckling och hållbar framgång.

Tack! Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev.